Vår

9 januari, 2011 (00:39) | Planering | By: bokstod

ett tag dit men i södra Sverige i alla fall så börjar det töa lite smått. Nu är man kanske en liten väl stor optimist om man tror att våren är på gång så här i mitten av januari. Men det kommer för eller senare. Och precis som i inför våren så finns det en del man kan fundera på som behöver fixas tills dess. Vinter brukar gå hårt åt huset så det finns anledning att fundera på vad som behöver ordnas inför våren. Snöröjningen har en viss förmåga att skyffla snön mot tomten och då kanske skada på staket och grindar. Det finurliga där är att det märks först när all snö är borta så ansvarsfrågan lär knappast gå att läsa då. Så det kan bli till att både skaffa nytt staket och i förekommande fall laga sina grindar. Men bor man i ett land med regelbunden vinter är det något man får räkna med.

Write a comment

You need to login to post comments!