Bekvämt

14 augusti, 2021 (12:41) | Arbete | By: bokstod

Det här med komfort är viktigt i många för att inte säga i de flesta sammanhang. Speciellt när det gäller möbler och då i synnerhet stolar. Fast å andra sidan är det rätt väsentligt om man sitter still länge på dagarna att man varierar arbetsställningen så man bör stå upp vissa perioder och arbeta. Fast trots allt är det ändå hur man sitter som har de största betydelsen för välmående på sikt för kroppen. Bör vara en bekväm stol med inte för mjuk samtidigt som ryggstödet skall vara så att det ger stöd för ryggen när man lutar sig bakåt. Gärna armstöd så man inte hela tiden behöver sitta med händerna på bordet. Hjul kan vara en fördel men dock inte allt för lätta att röra så stolen glider iväg vid minsta rörelse. Nu finns det förstås en hel del tillverkare som kan det där med hur stolar bör vara konstruerade.

Write a comment

You need to login to post comments!