Hummer

30 december, 2013 (22:14) | Hälsa | By: bokstod

inte bilen alltså, och oxfilé, rätter som brukar vara traditionell nyårsmat. Och som dryck då naturligtvis någon form av champagne, fast mest troligt mousserande vin. Mest då för att det mousserande är billigare. Inget fel i det, hos många är graden av påverkan så att de knappast kan avgöra vad som är äkta bubbel eller oäkta.

Många brukar av njuta nyår trots raketer och berusning hos en del. Men en grupp där tänker man kanske inte så mycket på i festyran. Och de är de som inte klarar av all mat eller dryck beroende på någon form av allergi. Och allergier finns det en uppsjö av. För mat, för drycker, för lukter och pälsdjur. Det som saknas i många fall när det gäller livsmedel är en säker allergimärkning, så man verkligen vet vad som går att äta eller inte går att äta.

Write a comment

You need to login to post comments!