Ringar

4 april, 2012 (23:45) | Relationer | By: bokstod

Ska man satsa mest på förlovningsringar eller på vigselringar? Om man har råd med det så kan man ju låta båda ringarna vara väl påkostade, men för de flesta så kommer man att satsa lite mer på den ring som sedan ska bäras varje dag. Detta gör att förlovningsringen kanske får bli lite enklare och att man inkluderar ädelstenar och ett dyrare material i vigselringen. Detta går dock tvärtemot en vanlig tradition där man låter en diamant sitta i ringen som man använder för förlovningen…
Det är ganska vanligt att par förlovar sig helt utan planer på när själva vigseln ska äga rum. Man vill mest visa att man är seriösa och att det hela lutar mot ett giftermål. När detta är fallet så är det klart att man kan satsa lite mer på ringarna. Det kan ju gå flera år innan man faktiskt gör slag i saken och börjar samsas om efternamn. När man väl gifter sig så kanske det har gått så lång tid att man redan vill ha en ny design på ringarna för att de första exemplaren inte var så bekväma som man hade tänkt sig.

«

»

Write a comment

You need to login to post comments!